Wie is RIBO touch reclame

RiBo touch reclame

Ik ben Rick Boschker, eigenaar van RIBO touch reclame. De missie waarmee ik mijn bedrijf 20 jaar geleden begon, reflecteerde meteen mijn passie. Toen en nu nog steeds. Ik geniet ervan om mooie dingen te creëren, zowel op papier als in de praktijk. Van het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering. Mijn ontwerpen dragen altijd mijn persoonlijke touch, waardoor ze jou als klant raken en daarmee jouw doelgroep weten te overtuigen en te binden.

Reclame die raakt…. dát is mijn missie! En ik wil jou helpen om jóuw klanten te raken.

Van ontwerp naar eindresultaat

RIBO touch draait al 20 jaar op volle kracht. Met een achtergrond in de drukkerij-, reclame- en sign-industrie, heb ik uitgebreide ervaring opgedaan, zowel aan de tekentafel, als achter de machines en in de montage. Dankzij deze kennis en vaardigheden, samen met alle projecten van 20 jaar RIBO touch, ben ik in staat om naadloos te schakelen naar het eindresultaat. Deze vertaalslag van ontwerp naar uitvoering, dat is waar mijn kracht ligt.

Eén adres voor jouw complete huisstijl

Met mijn creativiteit en vakkennis bied ik mijn klanten graag een totaaloplossing. Je hebt bij mij één adres die jouw boodschap vertaalt naar verschillende communicatie uitingen. Of je nu alleen een bedrijfsbus wilt laten beletteren, of de huisstijl wilt doorvoeren in het hele bedrijf … ik help je graag.

Praktisch met aandacht voor kwaliteit

Ik heb een sterk en betrouwbaar netwerk opgebouwd en werk samen met vaste leveranciers, waarmee ik goede afspraken heb. Hierdoor kan ik flexibel en snel handelen. Dit garandeert een constante en hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten, waarbij we altijd oplossingsgericht en praktisch te werk gaan.

Eind 2023 ben ik benaderd door een van mijn vaste leveranciers met de vraag of ik hun voertuigbeletteringen wil overnemen. Dit onderstreept de goede samenwerking en het vertrouwen in zowel mij als persoon als in mijn bedrijf. Waarden die ik belangrijk vind in mijn werk.

 

Waarmee kan ik jou raken?

 

Ik help je graag om mooie reclame oplossingen te vinden. Visueel mooi én effectief. Ik benader elk reclamevraagstuk vanuit verschillende invalshoeken. Steeds op zoek naar creatieve antwoorden en praktische oplossingen. Altijd optimaal afgestemd op jouw behoeften en wensen, en passend bij jouw bedrijfsidentiteit.

Neem contact met ons op en we bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.
Bel naar 0544 – 397 347 of vul het contactformulier in.

“Rick is een fijne lokale partner voor onze merkuitingen”

Tijd voor koffie?