blinderen
RIBOtouch

Veiligheid

Onze raamfolies remmen de lastige reflectie van eventuele tegenliggers en objecten.
Tevens wordt de hinderlijke lichtstralen van medeweggebruikers dusdanig gereduceerd dat de hinderlijke schittering weg is.

Er is nog een andere vorm van veiligheid bij het gebruik van raamfolie.
Het risico van rondvliegende glasscherven, bij een aanrijding bijvoorbeeld, wordt verkleind wanneer er een raamfolie is geïnstalleerd. Deze folie houdt namelijk de glasscherven bij elkaar wanneer de ruit breekt of splinterd.

Zon- / warmtewering

Door de grote ruitoppervlakken kan de temperatuur in de auto flink oplopen. Passagiers zullen vooral op warme zomerdagen bijzonder gesteld zijn op een koele omgeving. Door een uniek vervaardigingproces heeft u een kleurneutraal uitzicht, maximale warmte reductie tegen zonlicht en een absoluut comfort voor u en de passagiers.

Nú heeft u optimaal rendement van uw airconditioning!

Anti-Inkijk

Door de folie is uw privacy gewaarborgd en zijn uw kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur aan nieuwsgierige blikken onttrokken.

Styling

Op eenvoudige wijze een opvallende auto! Door de styling van uw autoruiten is uw auto beter te onderscheiden van andere auto's van hetzelfde type. Het design van de auto krijgt een bijzondere uitstraling.

Voor een prijsaanvraag kunt u uw gegevens invullen op de contactpagina.

 

Anthrasite en Classic folie

 

Hartemink

© 2008-2022 - sitemap